Un nou record: peste 10 mln USD adunați în pre-vânzare. La ce să ne așteptăm de la această criptomonedă?

Pepe Unchained prinde din ce în ce mai multă putere în rândul celor mai interesante exemple de criptomonede noi.

Prețul Bitcoin a crescut cu 3.24% în ultimele 24h, atingând un nou preț de 61.171 de dolari. BTC pare să testeze de mai multe ori nivelul de rezistență al prețului. Indicatorii de analiză a prețului sugerează un avânt bullish pe piață, ținând cont că investitorii vizează prețul de 66.700 de dolari.

CUMPĂRĂ PEPE UNCHAINED

Pe măsură ce prețul Bitcoin crește, investitorii își îndreaptă tot mai mult atenția către criptomonedele noi cu potențial. Printre aceste monede se enumeră și Pepe Unchained. Noua monedă meme, încă în pre-vânzare, prinde din ce în ce mai multă putere în rândul celor mai interesante exemple de criptomonede noi.

Moneda meme va fi bazată pe blockchain-ul de tip Layer 2, deși multe alte monede, inclusiv Ethereum, se află pe blockchain-uri de tip Layer 1. Cel din urmă s-a dovedit a fi ineficient din cauza taxelor mari și blocărilor frecvente.

În schimb, Pepe Unchained vrea să construiască un pod între Ethereum și Pepe Chain. De asemenea, va gestiona tranzacțiile de pe blockchain-ul principal Layer 1.

Noua soluție va procesa mai multe tranzacții, cu o viteză de peste 100 de ori mai rapidă decât rețeaua Ethereum. Viteza rapidă a tranzacțiilor va conduce, la rândul ei, la scăderea considerabilă a taxelor de gas și a securității tranzacțiilor.

Pepe Unchained înregistrează un număr record în pre-vânzare

Investitorii sunt entuziasmați de potențialul de creștere al token-ului printre cele mai inovative criptomonede noi din acest an. Acest lucru se datorează creșterii activității din jurul blockchain-ului pe care va fi construită.

Așadar, săptămâna a început puternic pentru protocoalele Layer 2, cu peste 12 milioane de tranzacții. La rândul său, Pepe Unchained a înregistrat un nou record în pre-vânzare, de peste 9 milioane de dolari, la doar șase zile după ce a atins 8 milioane.

Investitorii cripto se îngrămădesc să cumpere token-ul $PEPE, înainte ca prețul să crească. Astfel, o balenă cripto notabilă a investit 3,13 milioane de dolari în noul proiect.

Având în vedere entuziasmul pentru token-ul $PEPU, se așteaptă ca Pepe Unchained să atingă 10 milioane în mai puțin de o zi. La momentul scrierii, proiectul adunase deja peste 9,9 milioane de dolari.

Acum, un token Pepe costă 0.0092364 dolari. Investitorii sunt încurajați să-l cumpere înainte de o creștere a prețului, deoarece pre-vânzarea se apropie de sfârșit.

Pepe Unchained schimbă jocul pe piața monedelor meme, în special în rândul celor inspirate de Pepe

Totuși, nu doar noua soluție de mai sus fac din Pepe Unchained, una dintre cele mai bune criptomonede noi din acest an.

Entuziaștii de monede meme sunt atrași de $PEPU și pentru staking-ul său, cu un APY de 201%. Investitorii se îngrămădesc să profite de acest APY, ținând cont că randamentul scade pe măsură ce se cumpără tot mai multe token-uri.

Mai mult decât atât, pe măsură ce noua soluție a lui Pepe Unchained se dovedește eficientă, token-ul ar putea crește mult în valoare, devenind una dintre cele mai bune crypto de investit. Așadar, cumpărarea token-ului la prețul redus din pre-vânzare este o oportunitate uriașă pentru investitorii timpurii.

Predecesorul lui Pepe Unchained, $PEPE, e acum al treilea cel mai puternic token pe piața de monede meme, cu o capitalizare de peste 3,3 miliarde de dolari. Caracterul Pepe, din care a fost inspirată moneda meme, a câștigat atenția publicului cu patru ani mai devreme de când Bitcoin a introdus conceptul de criptomonede, în 2009.

După lansarea token-ului $PEPE, multe alte monede inspirate au început să apară. Cu toate acestea, foarte puține au reușit să reziste pe piața foarte largă de monede meme sau să atingă succesul $PEPE. Motivul a fost că acestea nu aduceau utilitatea pe care o caută piața.

Pepe Unchained pare să schimbe asta. Astfel, câștigă reputație în rândul celor interesați de criptomonede noi, datorită utilității pe care o va oferi.

Analiza detaliată în ce privește utilitatea oferită de tehnologia Layer 2 a $PEPU

Pepe Unchained va fi prima monedă meme inspirată de Pepe, construită pe propriul său blockchain de tip Layer 2.  Acesta va reprezenta o soluție pentru ecosistemul Ethereum, construit pe Layer 1.

Ethereum este uneori considerată rivalul puternic al Bitcoin. Rețeaua pe care a fost construită criptomoneda găzduiește mulți dezvoltatori de aplicații, jocuri și utilizatori de servicii.

Din acest motiv, rețeaua este uneori congestionată și duce la taxe mari de gaz pentru tranzacţii. În prezent, rețeaua poate gestiona până la 15 tranzacții pe secundă.

Limitările blockchain-urilor actuale duc la dezvoltarea de criptomonede noi, ce au caracteristici inovatoare menite să le rezolve. Din acest motiv, pe parcursul timpului s-au dezvoltat mai multe protocoale pe Layer 2. La listă s-a adăugat și Pepe Unchained.

Soluțiile Layer 2 funcționează deasupra rețelei Ethereum Layer 1. Ele procesează tranzacțiile pe o rețea separată, înainte de a le finaliza pe blockchain-ul principal Ethereum. În plus, utilizatorii de monede meme și DeFi pot să câștige bani dublu prin staking-ul token-urilor deținute.

Astfel, Pepe Unchained se conturează ca o opțiune atrăgătoare în top criptomonede noi din 2024, oferind randamente substanțiale din staking. 
Conform tokenomiei publicate pe foaia albă a proiectului, 30% din cele 8 miliarde de tokenuri disponibile au fost alocate pentru staking. În comparație, 20% au fost alocate pentru pre-vânzare. Aceasta arată că dezvoltatorii $PEPU vor să creeze un token sustenabil pe termen lung.

Deci, Pepe Unchained stabilește un nou standard pentru monedele meme și soluțiile Layer 2. Este mai mult decât un simplu hype în jurul meme-ului Pepe, și probabil o versiune mai bună a lui $PEPE.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi știri, urmăriți paginile oficiale ale proiectului de Telegram și X.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect de criptomonede noi, este absolut necesar să-l studiați individual și să vă faceți concluziile despre rentabilitatea proiectului.









Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel