Un ostatic Hamas cu cetățenie română a murit

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Un ostatic cu dublă cetățenie, isreliană și română, răpit de Hamas, a murit.

UPDATE: Bărbatul era medic voluntar și a fost răpit împreună cu soția și cele două fiice, potrivit Antena 3. Cele trei au fost eliberate la începutul acestei săptămâni.

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza”, transmite MAE.

Trei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatice în Fâşia Gaza. Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza.

Ieri, armata israeliană confirma moartea a cinci ostatici captivi în Fâşia Gaza. Din cele aproximativ 240 de persoane răpite pe 7 octombrie în timpul atacului mortal fără precedent al Hamas în sudul Israelului,  ”136 de ostatici, printre care 17 femei şi copii”a ar fi încă închişi acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel