Un paramedic de la SMURD a fost arestat la domiciliu după ce ar fi pipăit o pacientă imobilizată

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Un paramedic de la SMURD a fost arestat la domiciliu pentru o perioadă 30 de zile, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o pacientă imobilizată, în luna iunie, în timp ce o transporta cu autospeciala la spital.

Conform informațiilor emise de anchetatori, numele agresorului este Claudiu Delciu, cu grad de plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov.

Acesta a primit acuzația potrivit căreia ar fi pipăit o femeie în timp ce o transporta cu autospeciala la spital şi, de asemenea, că a şters imaginile de pe camerele de supraveghere din maşină pentru a nu fi prins.

'S-a reţinut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală. De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a şters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii şi disponibilităţii acestora', a transmis DIICOT într-un comunicat de presă.

Bărbatul este inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi alterarea integrităţii datelor informatice.

În data de 4 august, un judecător din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti a dispus arestarea la domiciliu a bărbatului pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel