Un pasager a murit într-un avion al Eurowings ce parcurgea distanța între Germania şi Egipt

Pexels
Pexels

Un pasager și-a pierdut viața în timpul unui zbor dintre Germania și Egipt.

Un pasager a murit în timpul unui zbor care a plecat de pe Aeroportul Koln-Bonn din Germania şi se îndrepta spre staţiunea Hurghada din Egipt, informează DPA, citat de Agerpres. A existat o urgenţă medicală în avion şi un pasager de sex masculin a primit imediat îngrijiri de la echipajul de bord, a spus duminică un purtător de cuvânt al Eurowings.

Echipajul a decis să oprească la cel mai apropiat aeroport disponibil, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. La aeroportul din Klagenfurt, în Austria, pasagerul a primit imediat îngrijiri medicale, a mai precizat el.

Pasagerul a murit la fața locului

"Din păcate, pasagerul a murit la faţa locului. Eurowings transmite condoleanţe familiei", a adăugat purtătorul de cuvânt.

El nu a vrut să ofere detalii suplimentare, invocând protecţia intimităţii.

Conform cotidianului Bild, pasagerul avea 71 de ani şi venea din landul Renania de Nord - Westfalia.

La bordul avionului Airbus A320 se aflau 178 de pasageri, plus patru însoţitori de zbor şi doi piloţi, conform Eurowings.

Avionul a zburat înapoi din Klagenfurt pe Aeroportul Koln-Bonn. Pasagerii au fost cazaţi la un hotel până duminică şi au decolat din nou duminică dimineaţă, ajungând în siguranţă la Hurghada tot în cursul dimineţii.

Japonez, cărăuș de cocaină, mort la bordul unui avion

Potrivit unui comunicat al procuraturii din statul mexican Sonora (nord-vest) dată publicităţii duminică, bărbatul se îmbarcase la Bogota, schimbase avionul la Ciudad de Mexico, având drept destinaţie finală oraşul Narita, din centrul Japoniei.

Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă vineri dimineaţă pe aeroportul din Hermosillo, capitala statului Sonora, din cauza deteriorării stării de sănătate a pasagerului.

"Personalul şi-a dat seama că un pasager suferea de convulsii şi a cerut aterizarea de urgenţă la Hermosillo", a precizat procuratura în comunicatul citat. După aterizarea la ora 02:25 vineri, "doctorii veniţi să acorde pasagerului primul ajutor au constatat că acesta decedase".

O autopsie a indicat că moartea a survenit ca urmare a unei supradoze din cauza prezenţei a 246 de pliculeţe cu cocaină  – de 2.5 cm lungime şi o lăţime de 1 cm – , în intestinul şi în stomacul pasagerului.

Autorităţile au informat că bărbatul, identificat ca Udo N, a murit din cauza unui edem cerebral cauzat de o supradoză de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel