Un polițist a salvat doi copii dintr-un incendiu în Centrul Istoric. Restaurantul La Bonne Bouche a ars

incendiu centrul vechi
incendiu centrul vechi

 Un inspector din cadrul  Poliției Locale a Municipiului București a salvat dintr-un incendiu doi copii de 4 , respectiv 5 ani.

 Astăzi, în jurul orelor 15.00, un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire situată pe strada Franceză, din Centrul Istoric al Capitalei. Conform Mediafax, focul a izbucnit la numărul 30, unde se află restaurantul cu specific franțuzesc La Bonne Bouche. Flăcările au cuprins rapid  imobilul iar din pricina focului cei care se aflau în clădire au fost izolați. Ei riscau să fie arși de vii sau să se intoxice cu fumul greu. La nici zece  minute de la izbucnirea incendiului, Popescu Mihai Adrian, inspector în cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale a Municipiului București, împreună cu doi pompieri din cadrul ISU București au intrat în clădirea care ardea. Au trecut de etajul întâi, care era în întregime cuprins de foc, și au descoperit la etajul superior patru persoane – două femei și doi copii – cuprinse de panică fiindcă erau blocate în imobil. Polițistul local, împreună cu cei doi pompieri au luat femeile și copiii în brațe și au ieșit din imobil prin flăcările care se întinseseră tot mai mult. Minorii au fost predați imediat medicilor veniți de  urgență la fața locului.

Pentru faptul că, împreună cu cei doi pompieri ai ISU București, inspectorul local Popescu Mihai Adrian  a reușit să-i salveze pe cei patru civili din incendiu, acesta a fost menționat pe ordinul de zi al Direcției Generale de Poliție Locală și Control București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel