Un polițist din Ploiești a întrerupt examenul auto pentru a ajuta o pensionară să traverseze strada. "Așa arată normalitatea!" - Video

Foto: Captură video Facebook
Foto: Captură video Facebook

Un polițist din Ploiești a fost surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada.

Un examinator auto din Ploiești a fost surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. Imaginile video au stârnit un val de reacții pe internet.

Filmulețul cu polițistul a fost publicat pe o pagina de pe o rețea socială. În video se vede cum un polițist examinator coboară din mașină pentru a dirija traficul, în așa fel încât o bunicuță, care mergea cu greu, să poată traversa strada în siguranță pe trecerea de pietoni.

"Așa arată normalitatea. Felicitări polițistului examinator care, deși se afla în timpul unui examen auto, a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada", este mesajul care însoțește imaginile video publicate.

Reacțiile internauților

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. În doar câteva ore, postarea a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii.

"Bravo domnule polițist ați arătat omul din dumneavoastră", a scris cineva.

"Felicitări, rar vezi așa ceva la noi în România! Respect polițistului!",a comentat o femeie.

"Felicitări! Polițiști și nu numai ...aș vrea să văd mereu oameni buni, altruiști ... așa poate devenim încet și sigur cu toții!", a scris un alt internaut.

"Dacă nu era domnul polițist nu mai trecea doamna șoseaua?! Dacă o lua de braț, da, ziceam…dar noi ca șoferi știm să acordăm prioritate la pietoni. Nu vreau să fiu rău!", a comentat altcineva.

"Pai nu a făcut decât să își facă datoria de angajat al Poliției Române. De ce îi trebuie felicitări? Apropo, ne trebuie felicitări pentru a ne face treaba pentru care suntem plătiți la serviciu?", a scris o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel