EXCLUSIV  Un producător de la Hollywood a spus că bancurile românilor sunt asemănătoare cu cele ale evreilor. La ce s-a referit

De ce bancurile românilor sunt extrem de asemănătoare cu cele ale evreilor? Un producător de la Hollywood a dat răspunsul.

"Ce să facă românul? Râde. E o armă şi o terapie. Am urmărit un interviu cu un evreu român, plecat de mult de aici. Trăieşte la Hollywood, producător de filme, regizor. A fost întrebat într-o emisiune dacă americanii au bancuri şi a spus că sunt oribile bancurile de acolo, că sunt pe marketing, nu au nicio treabă. 

Şi a fost întrebat cum sunt bancurile româneşti, la care a răspuns că sunt foarte asemănătoare cu bancurile evreilor. Mi-a plăcut foarte mult argumentul. Pentru că a zis că sunt bancuri ale defulării, ale supravieţuirii, ale trăirii într-o lume cu multe elemente contondente. E interesant. Bancul e o supapă, o încercare de a rezista", a precizat Alfred Bulai la Nod în Papură. 

"Dacă s-ar analiza un pic meme-urile astea, care circulă aşa cum circulau înainte bancurile, am vedea că a dispărut personajul. Nu mai e Bulă. Şi sunt şi mult mai scurte. Sunt pe o frază", a intervenit Val Vâlcu. 

"Da, păi înainte erau bancuri care durau 5 minute, până povesteai...", a completat Bulai. 

De altfel, înainte de această discuţie, Val Vâlcu a şi adus aminte de o astfel de memă, legată chiar de modificările fiscale şi de încercările guvernanţilor de a strânge bani la buget. 

"Dacă nu s-ar mai finanţa deloc educaţia, s-ar găsi bani pentru plata pensiilor speciale. Dar nu se vrea!", a fost bancul spus la Nod în Papură. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel