Un protestatar a încercat să-l agreseze pe premierul ungar Viktor Orban la Parlamentul European /VIDEO

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

În timpul unei conferințe de presă susținute la Parlamentul European, premierul ungar Viktor Orban a fost ținta unui atac din partea unui protestatar. Tânărul s-a repezit către Orban, aruncând cu hârtii înspre el și strigând, înainte de a fi imobilizat rapid de echipa de securitate a premierului.

Citește și: EXCLUSIV Scandal major la TAROM: Neglijență gravă după ce un angajat fără licență completă a semnat lucrări tehnice pe avioane

Incident neobișnuit la Parlamentul European, unde un protestatar a încercat să-l agreseze pe premierul ungar Viktor Orban. Evenimentul a avut loc în timpul unei conferințe de presă susținute de Orban, în calitatea sa de președinte de turneu al Uniunii Europene, scrie La Repubblica.

În mijlocul conferinței, un tânăr a intervenit brusc, aruncând hârtii înspre liderul ungar și strigând. Echipa de securitate a premierului a reacționat rapid, imobilizând protestatarul și punând capăt incidentului înainte ca acesta să escaladeze.

Te-ar mai putea interesa și: Marș pentru parteneriate civile: „Iubim la fel”, cerere de egalitate pentru comunitatea LGBTI

După momentul tensionat, Orban a oferit un comentariu amuzant, referindu-se la cultura politică maghiară. „Limba maghiară este foarte directă”, a spus acesta, „așa că uneori comunicarea poate părea dură. Când un politician maghiar îi spune altuia nenorocit, de fapt înseamnă doar că nu este de acord”.

Incidentul a atras atenția asupra conferinței de presă, deși, în cele din urmă, nu au fost înregistrate răni sau alte probleme. Echipa de securitate a premierului a restabilit rapid ordinea, permițându-i lui Orban să continue conferința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel