Un raton curios a întrerupt curentul pentru mii de oameni din centrul unui oraș. Oamenii au rămas blocați în lifturi

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un raton curios a manipulat echipamentele electrice din Toronto și a tăiat curentul pentru mii de oameni în centrul orașului, joi seara târziu, provocând pană de curent în rândul semafoarelor, în cea mai mare metropolă din Canada, scrie Reuters.

 

Echipele care investighează întreruperea de curent au determinat că mamiferul nocturn a intrat în contact cu echipamentele de la o stație din centrul orașului Toronto, a declarat compania de utilități Hydro One pe rețelele de socializare.

Hydro One nu a precizat dacă ratonul a supraviețuit.

Întreruperea de curent a afectat zonele situate la aproximativ 2 km (1,24 mile) de emblematicul CN Tower și a lăsat în întuneric aproximativ 7.000 de oameni timp de mai mult de două ore.

Departamentul de pompieri al orașului a declarat că a trebuit să intervină pentru "un număr mai mare de recuperări din lifturi" din cauza întreruperilor de curent.

Potrivit unui martor Reuters, unele semafoare au fost, de asemenea, oprite în centrul orașului Toronto, care este și sediul aglomeratului nod feroviar Union Station.

Evenimentul, deși neobișnuit, ilustrează natura imprevizibilă a vieții urbane și influența pe care animalele sălbatice o pot avea asupra infrastructurii orașelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel