Un român a încercat să muște un polițist, în Austria, după ce s-a luat la bătaie cu o patrulă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un român, în vârstă de 24 de ani, implicat într-un incident în centrul orașului Klagenfurt din Austria, a încercat să muște un polițist care voia să-l aresteze.

Un român în vârstă de 24 de ani s-a luat la bătaie cu o patrulă de poliţie în centrul oraşului austriac Klagenfurt şi a încercat să muşte un agent în timpul arestării, relatează presa austriacă, citată de news.ro.

În timp ce o autospecială de poliție se afla oprită la un semafor, tânărul a început să facă gesturi ofensatoare la adresa agenților de poliție. Situația a escaladat într-un mod neașteptat, când individul s-a întins cu spatele pe capota mașinii și a continuat să manifeste gesturi jignitoare față de polițiști.

La solicitarea agenților de a se îndepărta de vehicul, tânărul a atacat o polițistă. Ulterior, în momentul în care a fost încercată arestarea sa, acesta a încercat să muște unul dintre agenți. Forțele de ordine au fost nevoite să utilizeze un spray cu piper.

După acordarea îngrijirilor medicale necesare, individul a fost reținut temporar și dus în arestul poliției din Klagenfurt. El va fi raportat, după ce ancheta va fi finalizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel