Un shake de slăbit – soluția eficientă și sănătoasă pentru a pierde în greutate!

Cât de multă încredere ai avea într-un shake de slăbit? Sunt produsele de acest tip îndeajuns de eficiente pentru a garanta pierderea în greutate? Contrar așteptărilor, există răspunsuri clare la aceste întrebari. Evident, ele vin sub forma produselor de calitate superioară și care au fost concepute în baza studiilor și cercetărilor științifice, printre altele.

Totuși, un răspuns scurt și la obiect ar fi faptul că un shake de slăbit este într-adevăr o soluție eficientă și sănătoasă prin care poți pierde în greutate. Iată cele trei aspecte care promovează și influențează slăbitul și care sunt cauzate de consumul regulat de shake-uri de slăbit.

Schimbări cauzate la nivel de comportament

În primul rând, trebuie să ai în vedere schimbările comportamentale pe care le implică un shake de slăbit. Acesta, prin simpla sa natura, promovează pierderea în greutate.

Este un tip de produs nou introdus în dieta ta. Astfel, șansele ca acesta să se facă remarcat sunt mai mari.

Un shake de slăbit este convenabil, din punct de vedere atât al ingredientelor, cât și timpului de preparare.

Înlocuirea unei mese cu un shake de slăbit previne riscul ca masa respectivă sa conțină alimente nesănătoase.

Nu în ultimul rând, consumul unui shake este un lucru constant, care poate intra cu ușurință într-o rutină, spre deosebire de gătirea unei mese diferite în fiecare zi. Astfel, se formează un tipar pe care atât tu, cât și organismul tău îl veți urma cu strictețe.

Cum beneficiezi de cele menționate? Simplu – începe prin a înlocui o singură masă cu un shake de slăbit timp de câteva săptămâni. După un timp, masa tip shake va deveni parte din rutina ta, chiar de neînlocuit.

Densitate și volum ridicat de nutrienți, vitamine, minerale

În general, shake-urile de slăbit vor avea un volum foarte scăzut de calorii. Acest lucru implică un volum ridicat de nutrienți, vitamine și minerale. Opusul este 100% valabil – mâncărurile și preparatele nesănătoase conțin multe calorii, îți oferă energie, dar nutrienții lipsesc. Prin urmare, senzația de foame și poftele necontrolate apar în mod frecvent.

Un shake de slăbit este în primul rând nutritiv. Acesta renunță la zahăr, grăsimi și calorii (în cantități mari) și se concentrează pe vitamine, minerale și nutrienți. Printre acestea se numără fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Toate acestea sunt prezente într-un shake de slăbit dar lipsesc, de exemplu, dintr-un hamburger sau un croissant plin cu ciocolată. Se poate spune despre acestea din urmă ca sunt mâncăruri de umplutură, implicit nesănătoase.

Importanța indicelui glicemic

Un shake de slăbit bogat în proteine și sărac în calorii are un indice glicemic scăzut. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, indicele glicemic măsoară viteza cu care o mâncare sau un preparat contribuie la creșterea nivelului de zahăr în sânge.

Shake-urile de calitate, prin compoziția lor, prezintă un indice glicemic mic, anume nu influențează nivelul de zahăr din sânge în mod semnificativ. În comparație, alimentele cu indice glicemic mare (fast-food, calorii și grăsimi multe) măresc nivelul de zahăr din sânge considerabil, pe o perioadă scurtă. După ce acesta scade, corpul întră într-o stare de foame, însoțită deseori de letargie.

Toate cele trei aspecte sunt controlate în mod excepțional de shake-uri de slăbit, supe calde gata preparate, dar și de batoane proteice sau alte suplimente. Aceste produse fac de regulă parte dintr-o dietă de tip VLCD, aceasta fiind potrivită pentru pierderea sau menținerea greutății.

Cu ajutorul unui shake de slăbit parte dintr-o dietă recunoscută la nivel internațional, corpul tău va beneficia de toate cele necesare pentru a avea un stil de viață sănătos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel