Un şofer a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea cu 195 de kilometri la oră pe DN1 în Sibiu

prinsi de radar
prinsi de radar

Un şofer a fost surprins de aparatul radar circulând cu 195 de kilometri la oră pe DN1, în judeţul Sibiu. Poliţiştii au mai prins şi trei fraţi din Vrancea care se întorceau cu maşinile din Italia şi au fost prinşi rulând cu peste 150 de kilometri la oră. Toţi cei patru au rămas fără permisele de coducere.

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Sibiu, inspectorul Bogdan Maxim, trei fraţi care se întorceau din Italia cu maşinile personale au fost suprinşi, joi, de aparatul radar, circulând cu viteze de peste 150 de kilometri la oră, în afara localităţii Sălişte, pe DN 1, informează Mediafax.

"Cei trei fraţi au fost înregistraţi unul după altul de către aparatul radar circulând cu viteze de 153 kilometri la oră, 160 kilometri la oră şi 163 kilometri la oră, pe acelaşi sector de drum. Cei trei au domiciliul în judeţul Vrancea, dar sunt persoane care au reşedinţă în Italia şi circulau cu maşinile personale", a declarat inspectorul Bogdan Maxim.

Potrivit sursei citate, permisele de conducere ale celor trei fraţi au fost reţinute în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit lui Bogdan Maxim, în total, în cursul acţiunii de joi privind combaterea vitezei pe drumurile din judeţul Sibiu, au fost sancţionaţi 163 de şoferi care circulau cu viteză şi au fost reţinute şase permise de conducere.

În afara celor trei fraţi din Vrancea, a mai rămas fără permis auto pentru 90 de zile un şofer care a circulat pe DN 1 cu 195 de kilometri la oră, aceasta fiind cea mai mare viteză înregistrată în timpul acţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel