Un șofer a rămas fără carnet în urma unui rezultat fals-pozitiv la DrugTest, după ce a luat un Nurofen

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Un șofer de 19 ani a relatat cum a fost testat "pozitiv" la DrugTest după ce a luat o pastilă de Nurofen. Deși rezultatul analizei de sânge a fost negativ, permisul de conducere i-a fost suspendat.

"Pe data de 06.06, am fost oprit la un filtru, am efectuat testul și în urma unui Nurofen luat la o diferență de patru ore am ieșit pozitiv. O pastilă de Nurofen Plus. Am fost dus să fac testele, unde am fost ținut undeva la două ore. S-a întocmit un dosar penal pe numele meu. Mi-a fost reținut permisul, cu dovadă, fără drept de circulație", a povestit tânărul.

"Am primit rezultatele la probele biologice, după o săptămână, dar au trebuit plătite"

"Am primit rezultatele la probele biologice, după o săptămână, dar au trebuit plătite. 1488 de lei au fost. Rezultatul este negativ. După o lună de zile, în care am umblat în fiecare zi peste tot, de-abia azi am aflat că s-au trimti aceleași teste la Iași, să se mai facă încă o dată. Am înțeles că domnul procuror ar fi cerut să se administreze probele, din nou, la Iași. Și bănuiesc că trebuie să plătesc iar 1488 de lei către Iași", a afirmat acesta.

Tânărul explică faptul că are nevoie de permisul de conducere deoarece trebuie să-și ducă tatăl bolnav la spital pentru tratament.

"Tatăl este la pat. A avut operație de meninsc, care a fost nereușită. De atunci, de-abia cu cârjele, să zicem, că se mai descurcă puțin. În rest, deloc", spune tânărul de 19 ani, conform Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel