Update: Selly e șoferul care 'a zburat' pe autostradă cu viteza de 236 de km/h - foto

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București - Pitești, la km. 35, o mașină care se deplasa cu 236 de km/h.

Update

Selly este șoferul, fapt recunoscut chiar de vlogger într-un story pe contul său de Instagram.

'Vreau să confirm informația apărută. Azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!

Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața este mai presus de orice. Cumva este bine că am rămas pieton 4 luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor', a scris Selly, la story.

Știrea inițială

'DEPISTAT CU 236 KM/H PE AUTOSTRADA A1

Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București - Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Foto

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.', transmite Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel