Un stâlp al presei portocalii avertizează că tabăra lui Băsescu va pierde alegerile

Una dintre temele cu care Traian Băsescu a câștigat alegerile și s-a menținut la putere a fost lupta pentru statul de drept. Chiar dacă, pe plan extern, aceasta îi asigură încă sprijin, în țară nu e suficientă pentru a-i asigura supraviețuirea politică. Mircea Marian, unul dintre cei mai activi jurnaliști ”portocalii”, a postat pe Facebook un avertisment pe care chiar autorul îl consideră patetic.

El pleacă de la constatarea că o petiție în care ”un grup de români din SUA” cereau guvernului american apărarea  statului de drept a strâns doar 3000 de semnături. Din postare se înțelege că aceasta ar fi fost semnată și de ”reformiști” din țară, nu doar de româno-americani. Pe de altă parte, arată Marian, petiția lansată de jurnaliștii de la Antena 3 a adunat 54.000 de semnături,a dică de 18 ori mai mult. ” Va dati seama ca noi astia, care o tinem langa cu statul de drept, suntem varza?”, scrie Mircea Marian pe Facebook. Mesajul său nu e strict legat de Justiție, ci mai degrabă vizează alegerile.

 Triștii din Opoziție merg ca oile la tăiere

 Atât jurnaliștii ”independenți”, cât și cei care activează pe facebook, nu sunt capabili să lanseze mesaje credibile, avertizează Marian. Învinși, ei vor trebui să-i predea România la cheie lui Voiculescu, în vreme ce triștii din opoziția de dreapta au pierdut, deja, alegerile.

Iată finalul postării, în care Mircea Marian recunoaște că e patetic, din cauza enervării: ”incapabili sa difuzam un mesaj credibil care sa treaca dincolo de grupul inchis in care ne balacim si divizati, la limita urii reciproce? plus: se vede ca facebook-ul nu bate antena 3, cum speram in toamna. ori ne adunam, desi e oribil de tarziu, ori ii predam romania la cheie lui voiculescu (prin ponta) si mai vedem in 2024 ce a mai ramas din tara asta. scuze pentru acest final patetic, dar sunt sincer enervat. pe mine, in primul rand, dar si pe tristii astia din opozitia de dreapta, care merg in alegeri ca oile la taiere”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel