Acest truc este aboslut genial. Rezultatul te va suprinde și te va face să-l folosești mereu. Iată cum funcționează.
Votca adăugată în aluatul pentru plăcintă face minuni. Alcoolul se va evapora în timpul gătirii, astfel că plăcinta nu va avea gust de votcă. Însă, adăugând votcă nu este necesară foarte multă apă, iar acest mic truc te ajută să obţii un aluat cu unt fărâmicios perfect.
Pentru ca aluaturile de patiserie să fie fragede, foloseşte ingrediente reci (făina, untul, ouăle). Le poţi pune la frigider înainte. După ce ai făcut aluatul, mai lasă-l 30 de minute la rece.
Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.
Un strat subţire de griș adăugat între blatul tortului şi fructe va absorbi sucul acestora din urmă.
Vezi și: Macaroanele înfipte în prăjitură, înainte de o băga la cuptor, cel mai tare truc. Efect neașteptat!
Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu