Un TAB a fost implicat într-un accident rutier, la Iași

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

Un TAB a fost implicat într-un accident rutier în Iași, în timp ce se deplasa spre zona de exercițiu.

Un accident rutier neobișnuit a avut loc joi dimineață, în Iași, protagoniștii fiind un transportor amfibiu blindat (TAB) și o mașină civilă, scrie Agerpres, citând Brigada 15 Mecanizată ”Podu Înalt”.

Potrivit sursei menționate, accidentul s-a produs în cartierul Bularga din Iași, iar respectivul TAB făcea parte dintr-un convoi militar care se deplasa spre un exercițiu.

”În data de 26 octombrie, în jurul orei 6,30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o mașină civilă și un transportor amfibiu blindat, în zona Granit, bulevardul Socola, județul Iași, în timp ce se deplasa cu convoiul militar și cu escortă de poliție militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie Războieni spre poligonul de garnizoană Mogoșești.

A fost apelat numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială a poliției rutiere ce anchetează evenimentul. Șoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, Brigada 15 Mecanizată ”Podu Înalt”.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași nu au dat detalii despre acest accident. De altfel, nici Centrul Infotrafic al IGPR nu a făcut vreo precizare în cazul acestui accident.

Citește și: Un viceprimar din Neamț a comis un accident mortal și a fugit de la fața locului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel