Un tânăr a mers la balul de absolvire cu un tanc din al Doilea Război Mondial / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Acum mai bine de două luni, Sherman Bynum și prietenii săi au decis că vor să meargă la balul lor de la Camas, Washington într-un tanc al celui de-al Doilea Război Mondial.

În weekend, ei și-au pus în aplicare planul și au mers la bal cu tancul din cel de-al Doilea Răboi Mondial, conform kptv.

„Cred că citatul pe care l-am repetat mult astăzi este „azi e ziua, omule”,” a spus Bynum. „Ne simțim foarte bine și ne-am trezit gata să plecăm”, a adăugat el.

Bynum a spus că s-a îndrăgostit de tancuri și a avut ideea de a merge într-unul la balul de absolvire. La scurt timp după aceea, a dat peste Steve Greenberg, care s-a întâmplat să dețină un tanc M3A1 al Doilea Război Mondial în Portland. Tancul a costat 1000 de dolari.

„Colectionez astea încă de la liceu”, a spus Greenberg în timp ce făcea semn către tancul său, „și acum am 65 de ani. Dacă nu ar fi fost tancurile și tipii care le-au condus și au lucrat la ele și s-au luptat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, nu am fi stat aici astăzi.”

„Nu ne place foarte mult normalul”, a mai spus Bynum, care s-a deplasat la bal cu ajutorul tancului cumpărat de la Greenberg.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel