Un tânăr egiptean a încercat să intre în România ascuns într-o semiremorcă de TIR

FOTO: Politia de Frontiera
FOTO: Politia de Frontiera

Șoferul, cetățean turc, a primit o interdicție de cinci ani de a intra pe teritoriul României.

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au prins un tânăr egiptean (23 de ani) care încerca să încerca să intre în România. Acesta se afla ascuns în semiremorca unui TIR condus de un cetățean turc în vârstă de 47 de ani.

”În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, în vârstă de 47 ani, la volanului unui tir care transporta maşini de spălat, din Turcia pentru România.

La controlul de frontieră, poliţiştii au descoperit faptul că şnurul asigurator al semiremorcii prezintă urme de tăiere şi lipire, motiv pentru care a fost deschisă semiremorca autocamionului, ocazie cu care a fost depistat în interiorul acesteia un tânăr în vârstă de 23 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanei nu au fost descoperite documente care să îi ateste identitatea, acesta declarând că este cetăţean egiptean şi s-a urcat în semiremorcă pe teritoriul Turciei fără ca şoferul să cunoască acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ITPF Giurgiu, conform Agerpres.

Cetăţeanul egiptean a acuzat o stare de rău, motiv pentru care, la faţa locului a fost solicitat prin SNUAU 112 un echipaj de ambulanţă, iar starea de sănătate a tânărului egiptean a fost stabilizată. Ulterior, acesta împreună cu şoferul şi autocamionul au fost preluaţi de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, faţă de şoferul turc a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul statului român pe o perioadă de cinci ani, mai menţionează sursa citată.

Citește și: 19 migranți din Bangladesh au încercat să iasă din țară într-o cutie de lemn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel