Un traficant de droguri a fost prins în flagrant cu 299 de plicuri - FOTO

Inculpatul este recidivist și a declarat că a vândut diferite cantități pentru suma de 25 de lei pentru un plic.

La data de 07.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Măsura a fost luată după ce inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce deținea în scopul comercializării, în autoturism, cantitatea de 299 de plicuri cu materie vegetală cu compus MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc).

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un cântar electronic de mare precizie, materie vegetală de culoare verde-olive, precum și mai multe plicuri transparente, din material plastic, cu sistem de închidere de tip zip-lock. S-a reținut și faptul că, pe parcursul anului 2023, inculpatul (recidivist) a comercializat diferite cantități de drog de mare risc,  pentru suma de 25 lei pentru o doză (plic).

În cursul acestei zile judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus  arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare. Acțiunea a beneficiat de sprijinul  polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Satu Mare și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, conform comunicatului transmis de DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel