Un turist a rămas în pană cu mașina electrică în mijlocul pustiului. Mai mulţi mineri l-au ajutat

Sursa foto Instagram Wearebreitbart
Sursa foto Instagram Wearebreitbart

Vehiculul electric al unui nefericit turist din Washington, DC a rămas fără baterie în mijlocul unui drum îndepărtat din Virginia de Vest, vineri. Din fericire, câțiva samariteni buni au fost prin apropiere și l-au salvat pe călătorul rămas în impas.

Unele imagini valorează cât o mie de cuvinte. Secvența evenimentelor a fost povestită de senatorul de stat al comitatului Tucker Randy Smith (R) pe Facebook și ar fi avut loc lângă o mină de cărbune de pe drumul de acces Mettiki Coal U.S. 48, la câțiva mile în afara Davis, Virginia de Vest.

”Astăzi, la mina noastră de lângă Coridorul H, o mașină electrică de la DC a rămas fără baterie la intrarea pe drum în mină”, a scris Smith.

Senatorul de stat a remarcat că vehiculul a rămas blocat în mijlocul drumului, ceea ce a însemnat că salvatorii au trebuit să acționeze rapid pentru a nu împiedica traficul.

Pe măsură ce câțiva mineri care lucrau la acea mină din apropiere au venit să asiste, s-a dat seama curând că vehiculul nu poate fi deplasat de un camion de remorcare, deoarece partea de jos a mașinii era din plastic și nu avea de ce să se agațe.

Cu puține opțiuni rămase, minerii de cărbune împreună cu șoferul au împins autovehicolul până la mină, unde turistul a putut să iși reîncarce mașina.

”Dacă te uiți cu atenție, poți să vezi stocul nostru de cărbune și mașina în fundal”, a remarcat Smith, făcând referire la cei cinci mineri și șoferul care sunt văzuți împingând vehiculul într-o fotografie.

În timp ce vehiculele electrice au simbolizat recent o trecere elitistă de la resursele naturale de energie, cum ar fi cărbunele, gazele naturale și petrolul, către surse de energie regenerabilă, putem spune că această narațiune a fost lăsată deoparte vineri

”Acest lucru arată doar că minerii  sunt oameni buni și vor face tot posibilul pentru a ajuta pe oricine prieten sau dușman”, a spus Smith. 

Smith a adăugat că unul dintre bunii samariteni i-a dăruit șoferului D.C. o plăcuță de înmatriculare cu inscripția ”Prietenul Cărbunelui” pe care să o ia acasă cu el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Breitbart (@wearebreitbart)

Citește și: 

Mașina electrică, mai poluantă decât o mașină obișnuită? Iuliean Horneţ: Dacă energia e produsă pe bază de cărbuni...

Iuliean Horneț a avut un dialog cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu despre creșterea prețului la pompă și poluarea cu CO2 pe care mașinile clasice, respectiv cele electrice o emit:

„Se urmărește cumva reducerea mobilității prin prețul la pompă, ca să scăpăm de amprenta de CO2?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„N-are nicio legătură. Amprenta de CO2, astăzi, nu mai e taxabilă nicăieri. Există toate reglementările de trecere pe energie electrică, pe mașini electrice“, a spus inventatorul.

„Dacă un sfert dintre mașini ar fi electrice, am avea energia necesară să le încărcăm? Cu ce am produce noi energie pentru a încărca mașinile electrice“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Nu am avea energia necesară. Am putea să o producem, însă, cu biomasă electrizată. Putem să reducem și mașinile electrice și să le trecem pe biocombustibil“, a răspuns Iuliean Horneț.

„Păi și de ce nu facem asta?“, a întrebat jurnalistul.

„A făcut acest lucru Brazilia, face metanol“, a spus inventatorul, după care Răzvan Dumitrescu a spus că și Paraguay a făcut același lucru, care „lucrează numai cu biocombustibil pe toate utilajele agricole.“

„Se poate, numai să se vrea. China, de exemplu, a redus toate fondurile pentru mașini electrice și trece pe biometanol“, completat Iuliean Horneț.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel