Un "uragan de migranți” se apropie de Marea Britanie, susține ministrul de Interne

Foto cu rol ilustrativ: Freepik / Jyoti01
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / Jyoti01

Suella Braverman, ministrul de Interne al Marii Britanii, atrage atenția cu privire la valul uriaș de migranți cu care se va confrunta țara.

Suella Braverman, ministrul de Interne al Marii Britanii, a lansat o atenționare cu privire la ”uraganul” care amenință să lovească țara cu  ”milioane” de noi sosiri, notează Daily Mail.

Ministrul de interne i-a acuzat pe politicienii că au fost prea ”scârbiți de faptul că au fost catalogați drept rasiști” pentru a acționa împotriva imigrației ilegale din ultimii 30 de ani. 

Braverman s-a folosit de exemplul propriilor săi părinți - care erau de origine indiană, dar care au sosit în Marea Britanie din Africa de Est - pentru a prezenta o imagine dezastruoasă a amenințării cu care se confruntă Regatul Unit.

Făcând referire la un discurs al fostului premier conservator Harold Macmillan despre destrămarea fostului Imperiu Britanic, Braverman a afirmat că ”vântul schimbării care i-a purtat pe părinții mei pe tot globul în secolul XX a fost o simplă rafală în comparație cu uraganul care se apropie”.

Într-un alt anunț care a plăcut mulțimii, ministrul Braverman - care a fost întâmpinată cu ovații în picioare în sala din Manchester, a promis că infractorii sexuali nu își vor mai putea schimba numele sau sexul pentru a scăpa de monitorizare, în timp ce infractorii străini vor fi ”dați afară” din Marea Britanie cu prima ocazie.

De asemenea, Braverman a promis că  va pune capăt utilizării costisitoare a hotelurilor pentru a găzdui migranți și a atacat drepturile transsexualilor și ”woke”, atacându-l pe ”Keir take the knee Starmer”.

Totodată, Braverman a criticat Partidul Laburist pentru legăturile sale cu Just Stop Oil, atacându-i pe criticii săi, atât din Partidul Conservator, cât și din întreaga clasă politică, spunând că sunt este ”urâtă” pentru că spune ”adevărul crud, fără menajamente”.

Mai mult decât atât, Braverman și-a acuzat adversarii că sunt elitiști, cu ”opinii de lux”, adăugând: ”Le plac granițele deschise. Migranții care vin nu le vor lua locurile de muncă.

De fapt, este mai probabil ca aceștia să le tundă gazonul sau să le curețe casele.

Le plac sentințele blânde. Criminalii care beneficiază de o astfel de compasiune ostentativă nu le vor teroriza străzile sau nu le vor pregăti copiii”, a mai spus Suella Braverman.

Citește și: Schengen, dar cu controale la graniţă. Cehia, Polonia şi Austria impun controale la vămile cu Slovacia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel