Un urs a scăpat din cușca aflată în cala unui avion, pe aeroportul din Dubai

captură video
captură video

Puiul de urs a reușit să evadeze din cușca sa în timpul transportului în cală și a fost găsit hoinărind în interiorul avionului. 

Pasagerii de pe Aeroportul Internațional Dubai s-au confruntat cu întârzieri după ce un urs a reuşit să scape din cușca aflată în compartimentul de bagaje al avionului. Zborul către Bagdad a fost întârziat cu o oră din cauza incidentului. Pasagerii au fost rugați să evacueze aeronava după ce animalul a ieşit din cușca sa din cală şi a început să se plimbe nestingherit printre scaune, scrie The National News. Echipajul aeronavei a colaborat cu autoritățile din Emiratele Arabe Unite. Au fost mobilizaţi mai mulţi specialiști care au sedat ursul și l-au scos, în cele din urmă, din avion. Într-un videoclip postat pe Twitter, puiul de urs poate fi văzut hoinărind în afara cuştii, în avion, în timp ce oamenii încearcă să-l liniştească şi chiar să-l atingă.


Iraqi Airways nu-şi asumă vina pentru evadarea ursului și spune că procedurile de transport al animalului au fost efectuate în conformitate cu legea și standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel