Unde a ajuns să locuiască Ioana Tufaru după ce a fost evacuată din apartamentul lui Becali

captură video "În Oglindă"
captură video "În Oglindă"

Pentru Ioana Tufaru "acasă" e acum noul loc în care locuiește de când a fost evacuată din fostul apartament oferit de Gigi Becali.

Într-un interviu recent pentru Fanatik, Ioana Tufaru a vorit despre viața de familie în noua locuință pentru care plătește chirie. Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a mutat la sfârșitul anului trecut într-un apartament închiriat din București. Împreună cu soțul său, Ionuț, și fiul lor, Luca, a fost nevoită să caute o nouă locuință înainte de Crăciun, după ce au fost informați că trebuie să părăsească garsoniera în care locuiau de mult timp. Această garsonieră le-a fost pusă la dispoziție de Gigi Becali, iar pe parcursul șederii lor acolo familia nu a fost nevoită să achite chirie sau utilități.

La aproape un an după mutare, cuplul a resimțit o creștere a cheltuielilor lunare iar Ioana recunoaște că se descurcă la limită. Dar se arată mulțumită de condițiile din noua locuință și de faptul că Luca are acum camera lui. Mai mult, cei doi au și-au luat și un cățel, semn că spațul e mai ofertant. Ioana a amintit în interviurile trecute că Becali le-a interzis să aibă animale de companie, încă un motiv pentru care se simte recunoscătoare în noua casă, chiar dacă nu mai e gratis.

Ioana și Ionuț își gestionează mai atent bugetul și caută mereu modalități de a economisi. Aceștia achită o chirie lunară de 1.200 de lei, iar costurile pentru utilități se ridică la câteva sute de lei. „Chiria ne costă 1200 de lei, iar utilitățile nu costă foarte mult, fiind rezidențial. Pot spune, cu totul, că ajungem undeva la 1600 de lei pe lună. Avem două camere și nu ne mai lipsește nimic. Poate un cuptor cu microunde, dar nu-l văd absolut necesar, se poate și fără. Avem o sufragerie și un dormitor”, a declarat Ioana.

Condiții modeste

Apartamentul este modest și nu dispune de mult mobilier. Ioana a recunoscut că a descoperit locuința dotată doar cu strictul necesar, iar ea se ocupă de treburile casnice în timp ce Ionuț este la serviciu. „Treburile în casă le fac doar eu, atât curățenie, cât și mâncare. Dar nu pentru că Ionuț nu vrea să facă sau nu știe… mai face și el, dar mai rar. Pentru că este cu munca și în zilele când este liber, prefer să-l las să se odihnească decât să-l pun să facă ceva. El duce gunoiul, asta e sarcina lui! Luca nu are nicio atribuție, el e copil, atribuțiile lui sunt școala și joaca”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Ioana Tufaru spune că se descurcă cum poate, întreține curățenia zi de zi și strânge după Luca despre care crede că, la vârsta lui, n-ar trebui să aibă alte preocupări sau îndatoriri în afară de școală și joacă. Ionuț este cel care o ajută inclusiv la gătit, la cumpărături și orice necesită braț de bărbat. Ioana Tufaru și Ionuț Mardare s-au căsătorit în 2015, după ce fiica Andei a rămas însărcinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel