EXCLUSIV  Unde au dispărut adepții ”vrem spitale, nu catedrale”? Vâlcu acuză o ”uriașă ipocrizie, uriașă”: Știi ce face Nicușor Dan?

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Jurnalistul Val Vâlcu a remarcat o uriașă ipocrizie a celor care protestau că vor spitale, nu catedrale, cei care astăzi, când se blochează spitale, finanțate din PNRR, nu au nimic de spus. 

Jurnalistul Val Vâlcu a remarcat, în emisiunea ”Nod în Papură” din acest weekend ”uriașa ipocrizie, uriașă, ăștia cu salvați Bucureștiul, cu vrem spitale, nu catedrale. Știi ce face Nicușor Dan? Se luptă în instanță să nu cumva să se obțină autorizație de construcție pentru Institutul Inimii CC Iliescu și  pentru Centrul de Oncologie, asta-i tot! Nu voiau spitale, nu catedrale?”. 

Citește aici mai mult despre subiectul deschis de Val Vâlcu: EXCLUSIV  PMB blochează investiția în Institutul Inimii CC Iliescu, prin PNRR: Două lovituri halucinante pentru cel mai mare institut de cardiologie din țară

Sociologul Alfred Bulai a remarcat, în spirit de glumă, dat fiind zgomotul de fundal, că ”ai vorbit de Nicușor și s-a apucat să lucreze”. El a adăugat, ”cu tristețe”, că se bagă bani în publicitate politică, Internetul fiind bombardat de marile realizări ale primarilor, care ar trebui văzute cu ochiul liber. 

”Deci l-ai adus pe Nicușor Dan să salveze, nu aveam destule spitale, da? Mureau oameni... Și acum se războiește cu Centrul de Oncologie și Institutul Inimii” a insistat Val Vâlcu. Alfred Bulai atrage atenția că Nicușor Dan a câștigat mandatul de primar fiind împotrivă: ”Pentru mine nu e nicio surpriză. Nicușor Dan a câștigat procente prin ”bă, noi trebuie să fim împotrivă”. Din acest punct de vedere, nu e atât de șocant. E o logică pe care o are organic. El e în stare să propună ceva în Consiliu și apoi să spună că e împotrivă. Acesta este modelul nu, nu, nu”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel