Unde își ține Becali banii: E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment

Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Inquam Photos / Eduard Vînătoru

George Becali a zis unde își ține banii: „E cea mai sigură bancă”.

„Eu și familia mea aveam conturi la o bancă austriacă. Într-o zi, m-au înștiințat că îmi interzic să mai avem cont la ei. Ne-au trimis acasă înștiințare, să lichidăm conturile”, a zis Gigi Becali, moment în care George Simion a intervenit și a spus: „De ce? Pentru că nu ai voie să fii naționalist, n-ai voie să fii român”.

„Apoi mi-am deschis conturi la CEC BANK. Am dat ordin ca toate firmele mele să se mute la CEC BANK. CEC BANK e cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment”, a mai zis Gigi Becali la România TV, într-un interviu acordat lui Ioan Korpos.

Cele două bănci austriece prezente în România sunt Erste Group, din care face parte şi BCR, și Raiffeisen Bank. Gigi Becali nu a menționat la care bancă avea inițial conturi. A spus doar că vorbim despre o bancă austriacă.

VEZI ȘI: Becali: Felicit și mă înclin în fața judecătorilor CCR că nu i-au dat voie Dianei Șoșoacă să candideze la prezidențiale!

De 160 de ani, CEC Bank este parte din istoria României

De 160 de ani, CEC Bank este parte din istoria României: de la libretele de economii care se regăseau în fiecare familie, la banca din prezent, care îți oferă servicii adaptate nevoilor tale, fie că ești antreprenor, sau persoană fizică. Descoperă produsele și serviciile noastre. Le poți accesa atât offline - în cele peste 1.000 de unități din România, cât și online - prin magazinul virtual CEC_IN, prin Internet Banking și Mobile Banking.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel