VIDEO Putin sărbătoarea în timp ce Prigojin murea: Unde s-a aflat în timpul prăbușirii avionului. Șeful Wagner a lăsat un plan de operațiuni în cazul morții sale

Unde se află acum Vladimir Putin și ce sărbătorește astăzi, când Evghenii Prigojin ar fi fost ucis / Foto: Kremlin.ru
Unde se află acum Vladimir Putin și ce sărbătorește astăzi, când Evghenii Prigojin ar fi fost ucis / Foto: Kremlin.ru

Află în articol unde ar fi în acest moment președintele rus Vladimir Putin.

UPDATE 2:

Avionul lui Vladimir Putin se îndreaptă spre reședința sa din Valdai, transmite mass-media rusă citând datele serviciilor de aviație ruse.

UPDATE 1:

Vladimir Putin a părăsit de urgență Kursk, transmite mass-media rusă.

"Putin a părăsit de urgență Kursk, transmite mass-media rusă. Îi este frică de o a doua revoltă? O sursă din anturajul lui Prigojin a spus că "Evgheni Prigojin avea un plan de operațiuni Wagner PMC în cazul morții sale. Detaliile acestui plan nu sunt dezvăluite" ", scrie scrie pe Twitter Anton Gerashchenko, un consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Știrea înițială:

Știrea zilei este că avionul lui Evghenii Prigojin s-a prăbușit, iar șeful Wagner, împreună cu alte nouă persoane, dintre care trei membri ei echipajului, au murit.

VEZI ȘI: Avionul lui Evghenii Prigojin, șeful Wagner, prăbușit în regiunea Tver. BBC: Prigojin a murit/ Video în articol

Cei din Grupul Wagner au venit deja cu o primă reacție și au spus că dacă zvonurile despre moartea lui Prigojin se adeveresc, atunci ei îl suspectează pe președintele rus Vladimir Putin că ar fi comandat uciderea acestuia.

VEZI ȘI: Prima reacție a Grupului Wagner, după ce avionul lui Evghenii Prigojin a fost prăbușit

Unde se află Vladimir Putin

În acest context, probabil că mulți se întreabă ce face și unde este acum Vladimir Putin. Ei bine potrivit Interfax, președintele rus Vladimir Putin a sosit miercuri seară în regiunea Kursk pentru sărbătorile care marchează cea de-a 80-a aniversare de la victoria în Bătălia de la Kursk. Președintele rus a vorbit în fața mulțimii în satul Poneri.

Putin a spus că în regiunea Kursk vor fi acordate premii participanților la o operațiune militară specială, inclusiv unui număr de militari cărora li s-a acordat titlul de Erou al Rusiei.

El ar a subliniat că "arcul de foc eroic va rămâne pentru totdeauna unul dintre vârfurile marii isprăvi naționale".

"În cinstea lui, aici, în satul Poneri, se deschide un monument monumental grandios - Bătălia de la Kursk. Semnificația victoriei în această bătălie de amploare nu poate fi supraestimată, a distrus, a incinerat puterea de lovitură a naziștilor, a încheiat punctul de cotitură al întregului Al Doilea Război Mondial", a spus Vladimir Putin.

"Toți luptătorii noștri luptă cu curaj, cu hotărâre. Devotamentul față de Patria, loialitatea față de jurământul militar îi unește pe toți participanții la operațiunea militară specială", a spus el, menționând că premiile vor fi acordate militarilor din divizia 127.

Vladimir Putin nu a reacționat deocamdată în legătură cu moartea lui Evghenii Prigojin, șeful Wagner care i-a fost prieten în trecut, dar pe care recent l-a acuzat de trădare, după organizarea unei revolte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel