Unde spune Csaba Asztalos (CNCD) că a greșit, cu adevărat, Elena Lasconi. ”Război hibrid pe care Rusia îl duce în Occident”

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Csaba Asztalos, șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, face lumină în scandalul momentului, care o scoate pe Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare.

Csaba Asztalos, șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), susține că referendumul la care a făcut referire Elena Lasconi și care a agitat apele în USR, se bazează pe informații false, iar acestea fac parte dintr-un război hibrid, utilizat chiar și de Vladimir Putin.

Citește și: Ședință de urgență în USR, în această seară. Cătălin Drulă i-a cerut retragerea Elenei Lasconi

”Nu comentez această decizie (n.r- de scoatere de pe listele la europarlamentare a primarului din Câmpulung), îngrijorătoare, însă, este declarația dnei Lasconi. Având un nivel totuși de informare foarte ridicat, având în vedere profilul dânsei, nu a realizat că acel referendum la care s-a referit s-a fundamentat prin informații false, cap-coadă, și prima mare informație falsă este că actuala Constituție ar permite căsătoria între persoane de același sex, ceea ce este o minciună și văd că această minciună se rostogolește în continuare. Acesta este un aspect. (...) Cum a punctat și Curtea Constituțională, viața de familie nu este reglementată de Art 48 din Constituție, ci de Art 27, care vorbește de viața intimă, de viața de familie și de viața privată.

Așa cum în ultimii 5 ani, peste 35% din copiii României s-au născut în afara căsătoriei, ei sunt într-o familie. O mamă cu copii este o familie monoparentală.

Mai mult, Curtea Constituțională spune că dacă suntem un cuplu de același sex și suntem înr-un proces penal, atunci partenerul din cuplu nu poate să depună mărturie pentru că îl echivalează cu soțul dintr-o căsătorie sau cu relațiile heterosexuale intime.

Aceasta este problema, ca o persoană ca dna Lasconi, a mușcat acel referendum bazat pe informații false și vreau să vă spun că vă spun că acest subiect este rostogolit în continuare.

Și Putin, în 2012, a făcut un referendum în Rusia, exact pe problema căsătoriei persoanelor de același sex. Este exact subiectul rostogolit în războiul hibrid pe care Rusia îl duce în Occident, introducând informații false, creând tensiuni în societate.

În România, căsătoria ca instituție este reglementată în Constituție, doar pentru o femeie și un bărbat. Dacă nu ar fi fost așa, am fi avut căsătorii între persoane de același sex, dar nu este așa. Indiferent dacă modifici sau nu acel articol și acum, și în viitor, căsătoria, ca instituție, este doar pentru o femeie și un bărbat”, a declarat Csaba Asztalos, șeful CNCD, la Antena 3 CNN.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, Oana, își face praf mama, într-un video devastator: Discriminare jegoasă. Nu pot să descriu durerea pe care o simt/ Reacții: Cui folosește, copilule? La ce bun?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel