Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Patronul azilului unde este cazat afaceristul a făcut dezvăluiri

Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan

Irinel Columbeanu și-a făcut deja planuri de înmormântare și spune că se așteaptă oricând la "ziua cea mare".

Irinel Columbeanu și Ion Cassian au avut recent o discuție despre ce se va întâmpla după ce afaceristul va pleca din această lume. Fostul milionar a mărturisit că, atunci când va fi momentul, își dorește să fie înmormântat la Cimitirul Ghencea Militari din București, alături de tatăl său.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui. Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a spus patronul azilului, potrivit Ciao.

Marea cumpănă din viața afaceristului

Fost milionar și om de afaceri de succes, Columbeanu a trăit o viață de lux, având la un moment dat o vilă impresionantă în Izvorani unde organiza evenimente grandioase și se bucura de un stil de viață extravagant. În anii 2000, Irinel Columbeanu s-a impus ca un antreprenor de succes, fiind asociat cu mai multe afaceri prospere. Viața sa personală, inclusiv căsătoria cu Monica Columbeanu, a fost constant în centrul atenției media, adăugându-i un plus de notorietate.

Însă, începând cu mijlocul anilor 2010, lucrurile au început să se schimbe. Columbeanu a înregistrat pierderi semnificative în afaceri, iar stilul său de viață extravagant a devenit tot mai greu de susținut. Vila sa din Izvorani a fost distrusă într-un incendiu devastator, marcând un punct de cotitură în viața sa. Pe lângă dificultățile financiare, Irinel a avut parte și de probleme de sănătate care s-au agravat în timp. A suferit un AVC iar asta a dus la o deteriorare a stării sale psihice și emoționale. După toate aceste încercări, Columbeanu și-a găsit liniștea în azilul în care a locuit și tatăl său. 

Irinuca Columbeanu și-a vizitat în această vară tatăl. Aceasta a sosit în România pe 14 iunie 2024, iar întâlnirea dintre cei doi a fost una de-a dreptul emoționantă, cu atât mai mult cu cât nu se mai văzuseră de 6 ani. Irinel a așteptat-o cu un buchet de flori la aeroport, iar Irina, care acum este adolescentă și a făcut câteva schimbări de look, s-a îmbrățișat fericită cu tatăl său​, moment viralizat pe toate rețele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel