Cafeaua poate fi considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai populare băuturi, prin urmare există multe rețete pentru prepararea ei.
Pentru ca gustul cafelei să te mulțumească mereu cu profunzimea sa, trebuie să pregătești corect băutura.
Deseori, poți găsi recomandări destul de neobișnuite pentru prepararea cafelei. De exemplu, unii gurmanzi folosesc cojile de ou în procesul de preparare a unei cafele delicioase.
Tort cu cremă de ciocolată și caramel sărat: cel mai bun desert pentru masa de sărbători
Se crede că coaja de ou face băutura mai echilibrată, mai rafinată și mai plăcută la gust. Coaja de ou ajută cafeaua să scape de aromele neplăcute.
De exemplu, nu tuturor le plac notele acre și amare din băutură. Coaja va ajuta la „uniformizarea” gustului cafelei, făcând-o mai plăcută.
Ciocolată Bounty, făcută în casă din trei ingrediente: un răsfăț rapid, ușor și delicios
Cel mai corect este să folosești puțină coajă rămasă după curățarea ouălor fierte. Așa vei fi sigur că ingredientul secret folosit pentru prepararea cafelei este sigur pentru sănătate.
Așadar, ia puțină coajă de ouă și pune-o în ibric, în timpul procesului de gătire a cafelei.
O dimineață perfectă începe cu o ceașcă de cafea aromată, care te ajută să te pregătești pentru o zi nouă. De obicei, adaugi un minim de componente în cafea. Practic, toată lumea se limitează la lapte, zahăr și scorțișoară.
Dar știi că poți folosi și alte ingrediente, pe care le poți adăuga în cafeaua de dimineață. Prin urmare, ar trebui să înveți cum să faci o cafea incredibil de gustoasă.
Biscuiți fără făină, preparați din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii
Sare. Sarea este un produs excelent care va îmbunătăți gustul băuturii. Dacă dorești să elimini gustul amar, atunci un praf mic de sare va face față perfect sarcinii.
Unt. Gurmanzii știu că untul obișnuit transformă cafeaua într-o băutură divină. Datorită untului, gustul cafelei devine mai luminos și mai bogat. Adaugă o bucățică mică de unt în cafea, dar nu uita că și numărul de calorii va crește.
Mâncarea delicioasă cu care nu dai greș în post. Cum faci salata orientală perfectă
Sirop de arțar. Mulți știu că toate siropurile sunt cu siguranță dăunătoare și periculoase. Cu toate acestea, siropul de arțar este o excepție. Produsul are o compoziție naturală cu o listă semnificativă de proprietăți utile.
Dar acesta nu este principalul avantaj al produsului. Siropul de arțar are un gust unic, așa că orice gurmand ar trebui să încerce să-l adauge în cafea. Apropo, dacă vei adăuga sirop de arțar în cafea, nu vei mai avea nevoie de zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu