Există câteva secrete atunci când vine vorba despre prăjirea cărnii. Gospodinele cu experiență știu despre ce vorbim. Iată un truc eficient pe care trebuie să-l știi.
Publicitate
Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o, înainte de a o introduce la cuptor, cu un strat subţire de zahăr praf.
Ardeii umpluţi îşi vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert dacă vor fi unși cu ulei de măsline înainte de umplere. Carnea devine mai fragedă, la fel, dacă este unsă cu acest ulei, înainte de prăjire.
Pentru a imprima cărnii de pui o aromă mult mai savuroasă, așază condimentele direct pe carne. Trageți pielița spre exterior și presărați amestecul de condimente, pasta sau lichidul de marinare. Apoi, presărați puține condimente și pe pieliță.
Ardei umpluți cu pizza. Rețeta inedită și rapidă, plină de savoare!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu