Universitatea Cluj - CFR Cluj se rejoacă de la scorul de 0-0

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, vineri, ca meciul de la Cluj să se rejoace de la scorul de 0-0.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, vineri, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt marţi, în minutul 27, să se rejoace începând din minutul 1. Data rejucării partidei va fi stabilită ulterior.

 Totodată, portarul Mircea Bornescu şi fundaşul Ricardo Cadu, primii care s-au încăierat, imediat după ce CFR a marcat, au fost suspendaţi câte două etape.

 "În ceea ce priveşte meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj s-a luat următoarea decizie: în baza legii 7 din legile jocului, coroborată cu articolul 123 din Regulamentul Disciplinar se decide rejucarea din minutul 1 a partidei Universitatea Cluj - CFR Cluj, întreruptă la data de 8 mai 2012, în minutul 24, la o dată care va fi decisă de departamentul de competiţii al LPF. Se sancţionează jucătorul Ricardo Cadu cu suspendare de două etape şi penalitate sportivă de 7.000 de lei. Se sancţionează jucătorul Bornescu Mircea pentru două etape şi penalitate de 7.000 de lei. Se sancţionează masorul Ciucă Liviu cu 12 luni de suspendare şi penalitate sportivă de 10.000 de lei. Hotărârea poate fi atacată la Comisia de Recurs în termen regulamentar (n.r. - cinci zile de la comunicare)", a declarat preşedintele Comisiei de Disciplină, Valentin Epure.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel