UNPR despre partenerul PD-L: Democrat-liberalii guvernează într-un „total dispreţ faţă de interesele cetăţenilor“

liviu-campnanu-unpr
liviu-campnanu-unpr

Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) senatorul Liviu Câmpanu şi-a manifestat, luni, nemulţumirea faţă de actuala politică a principalului partid de guvernământ, Partidul Democrat Liberal (PDL).

Liviu Câmpanu a precizat, luni, într-o conferinţă de presă, că PDL guvernează într-un "total dispreţ faţă de interesele cetăţenilor", iar UNPR ar trebui să îşi retragă susţinerea faţă de actualul guvern.

"Când vorbim de PDL nu ne duce gândul decât la interese personale şi de grup, într-un total dispreţ faţă de nevoile cetăţenilor. (...) Eu nu cred că putem fi în continuare martori pasivi la ceea ce se întâmplă în judeţ, dar şi la nivel naţional. Nu cred că putem susţine în continuare la nivel naţional un asemenea tip de comportament în dispreţ total faţă de interesul cetăţeanului", a afirmat Câmpanu.

Liviu Câmpanu susţine că nu este de acord cu o guvernare a UNPR alături de PSD sau PNL, ci consideră că soluţiile pot fi un guvern de tehnocraţi sau de uniune naţională.

Vicepreşedintele UNPR şi-a manifestat nemulţumirea că, în ciuda restructurărilor anunţate de Guvern, ministerele au rămas cu organigramele supraaglomerate. "Din punctul meu de vedere, România ar putea fi condusă doar prin Ministerul Justiţiei, Ministerul de Interne, Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Apărării Naţionale. Restul, din punctul meu de vedere, au fost ministere care mai mult au încurcat decât au ajutat, motiv pentru care eu personal voi propune mâine (marţi- n.r.), în Biroul Permanent Naţional, ca şi comportament al UNPR, începerea demersurilor pentru restructurarea Guvernului", a afirmat Câmpanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel