Untold 2023, nou scandal. Poliția a deschis dosar penal pentru viol

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

O femeie, cetățean străin, a fost violată la Untold 2023. Poliția a deschis dosar penal, după ce s-a sesizat din oficiu.

Untold 2023 este din nou în atenția publicului, dar nu așa cum poate și-au dorit organizatorii. După scandalul provocat de prezența lui Gheboasă, care prin versurile sale transmite mesaje nepotrivite pentru tineri, care ar avea conotații vulgare și rasiste, de data aceasta situația este mult mai gravă, fiind vorba de un viol.

Acesta a avut loc în penultima seară de festival, pe 5 august. Poliția nu a oferit mai multe detalii despre fapta comisă, locul sau în ce împrejurări s-a produs, însă, presa locală susține că violul ar fi avut loc în spatele scenei, în zona băilor. Victima a fost o fată, cetățean străin, care ar fi reclamat și o agresiune fizică, scrie Realitatea Plus.

Potrivit sursei menționate, reprezentantul Untold, Edy Chereji a a transmis că în timpul festivalului au fost informați de polițiști despre viol și că victima a refuzat să depună plângere.

Întrebați ce măsuri concrete iau organizatorii pentru a preveni agresiunile, aceștia au transmis că au fost mii de lucrători MAI la festival.

Poliția a deschis dosar penal, s-a sesizat din oficiu

IPJ Cluj a confirmat pentru libertatea.ro că a fost înregistrat un dosar penal ce vizează infracțiunea de viol, comisă în noaptea de 5 august.

”La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigații Criminale a fost înregistrat un dosar penal ce vizează infracțiunea de viol. Organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta care s-ar fi produs în data de 05.08.2023, efectuând cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au anunțat polițiștii.

Citește și: Gheboasă, prima apariție pe scenă după scandalul de la Untold. Ce le-a cântat tinerilor / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel