Unul dintre nepoții lui Robert De Niro a murit la numai 19 ani

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit, potrivit mamei sale, Drena De Niro.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, a împărtășit știrea pe rețelele de socializare duminică, alături de o fotografie a fiului ei în vârstă de 19 ani, scrie USA Today.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

„Îngerul meu frumos și dulce”, a scris Drena De Niro în postare. „Te-am iubit dincolo de cuvinte sau orice poate fi descris, din momentul în care te-am simțit în burtă.”

„Ai fost bucuria inimii mele și tot ce a fost pur și real în viața mea”, a continuat ea. „Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș dori ca numai iubirea să te fi salvat.

„Îmi pare atât de rău, copilul meu”, a scris Drena De Niro, etichetându-l pe Carlos „Mare” Rodriguez, tatăl copilului. „Odihnește-te în pace și în paradisul etern, băiatul meu drag”.

Și prietenii de familie și-au împărtășit condoleanțe pe rețelele de socializare. Regizorul Lee Daniels a scris: „Drena, să te țină DUMNEZEU în brațele lui”.

Actrița Rosie Perez a comentat: "Sunt șocată! Îmi pare atât de rău! Suntem cu toții aici pentru tine!!! Te iubesc prea mult!"

Actrița Lana Parrilla a scris: „Drena, îmi pare foarte rău. Îți transmit o  dragoste enormă, rugăciuni și putere. Fie ca Dumnezeu să fie cu tine și cu toți cei care-ți iubesc băiatul drag”.

Rodriguez nu a abordat încă public moartea fiului său, dar a postat un pătrat întunecat pe Instagram în orele de după apariția știrilor.

În luna mai, Drena De Niro a distribuit fotografii cu fiul ei – care a jucat împreună cu ea în filmul din 2018 „A Star is Born” – de Ziua Mamei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel