Unul dintre suspecții jafului celor 22 de kilograme de bijuterii de pe A1, prins în Capitală

jaf
jaf
Autorii jafului celor 22 de kilograme de aur de pe  autostrada Bucureşti - Piteşti, din  9 august, 2011, se pare că au fost identificați. Una dintre persoanele suspecte a fost reținută, joi noaptea, de Poliție în sectorul 3.

 Bărbatul a fost prins joi, în Sectorul 3 al Capitalei, de către poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, împreună cu cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Polițiștii  au stabilit că persoana reținută face parte dintre principalii suspecţi de comiterea tâlhăriei cu consecinţe deosebit de grave care a avut loc în 9 august 2011, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 85, unde un cetățean turc a fost tâlhărit de 22 kilograme de bijuterii din aur.

 Suspectul a fost audiat la sediul Parchetului Tribunalului Argeş, urmând să fie reţinut şi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă, a precizat sursa citată. În 9 august 2011, trei persoane mascate şi înarmate aflate într-o maşină au oprit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 85, un autoturism care transporta bijuterii din aur pentru o firmă şi în care se aflau două persoane. Agresorii aveau feţele acoperite şi, prin ameninţare, au luat din portbagajul autoturismului atacat 22,7 kilograme de bijuterii, despre care victimele au spus că sunt din aur. Cei trei au luat şi cheile autoturismului pe care l-au atacat, dispărând în direcţia Piteşti, preciza atunci Poliţia Română. Bijuteriile furate aparţin unei firme din Bucureşti, Diamanti Veri, condusă de un cetăţean turc, spuneau atunci surse judiciare, care precizau că aurul nu era asigurat. Prejudiciul creat firmei de bijuterii din Capitală în urma jafului comis în 9 august 2011, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, a fost estimat la 650.000 de euro, potrivit anchetatorilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel