EXCLUSIV  Ura românilor față de supermarketuri. Stamule (PNL) a spus de ce retailerii nu raportează profit: Păi uită-te, mă’, pe bilanț! / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Tănase Stamule a vorbit despre situația marilor retaileri, în contextul noilor măsuri fiscal bugetare.

Tănase Stamule, decan FABIZ, ASE și reprezentant PNL, a fost invitat la interviurile DC News, unde a vorbit despre marii retaileri și de ce aceste companii nu raportează profit.

„Vreau să vorbesc puțin și de ura față de retaileri. Eu am analizat bilanțurile la mai mulți retaileri. Ei investesc între 800 de milioane și un miliard de euro în România pentru extindere.

Există un retailer care nu mai investește pentru că a ajuns matur și are 7-8% marja, deci plătește fără probleme 16%, însă toți ceilalți care sunt în creștere și care construiesc 50-100 de magazine pe an, nu raportează profit pentru că toți banii pe care îi fac îi bagă în investiții. Investițiile alea nu sunt în altă țară, ci în România, cu firme românești, cu materiale de construcții românești și muncitori români.

Tu să-i zici ăluia de ce are 1%? Păi uită-te, mă’, pe bilanț! Vezi frumos cât a investit, că dacă un retailer a investit 300 de milioane anul trecut, păi ai 60 de milioane TVA, 20-30 de milioane impozit pe muncă și tot așa.“, a spus, la DC News, Tănase Stamule, reprezentant PNL și decan al Facultății de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine dn cadrul ASE.

CITEȘTE ȘI       -        EXCLUSIV  Stamule, analiza măsurilor fiscale: Agricultura este la fel de profitabilă ca IT-ul la jumătate de angajați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel