Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com
Freepik.com

Până pe 29 ianuarie 2025, Uranus va fi retrograd în semnul stabil al Taurului. Iată cum ne va schimba viețile acest tranzit!

Uranus reprezintă tot ceea este imprevizibil, revoluționar și neconvențional. De fiecare dată când intră în retrogradare, Uranus ne provoacă să ne reevaluăm scopurile și modul în care ne adaptăm la noutate. 

Această planetă guvernează sectoare precum inovația, revoluția, tehnologia, progresul, rebeliunea și independența. Deși vizibil cu ochiul liber, Uranus a fost descoperit abia în 1781, fiind atât de lent încât a scăpat atenției civilizațiilor antice.

Până în 2026, Uranus se află în tranzit prin Taur. Acest semn prețuiește confortul, siguranța și rezistența la schimbare. Este asociat cu aspectele financiare în astrologie.

Cum Taurul tinde spre stabilitate, iar Uranus este antiteza acesteia, pot apărea tensiuni interioare. Cu toate acestea, surprizele vor fi o constantă în mai multe domenii de-a lungul anilor.

Avem timp să ne gândim la schimbările care s-au petrecut în viața noastră în ultimele luni. Cum am interacționat cu schimbarea, cum am primit-o în viața noastră? Ne-a fost greu? 

Cei mai afectați de retrogradare vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Anastasia, astrolog internațional, ne spune ce aduce Uranus retrograd pentru fiecare zodie.

Berbec/Ascendent în Berbec

Uranus este retrograd în casa a doua. Va trebui să te eliberezi de anumite credințe pe care le ai despre bani. Poate sunt niște frici pe care le ai sau restricții pe care ți le impui. Uranus retrograd te va încuraja să examinezi orice simți legat de finanțe.

Taur/Ascendent în Taur

Uranus este retrograd în semnul tău. Este nevoie să faci un pas în spate și să prioritizezi îngrijirea de sine. Poate că va trebui să îți ajustezi imaginea, obiectivele, dar și părerea despre propria persoană. Ar trebui să reflectezi asupra unor lucruri pe care le-ai făcut.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Uranus este retrograd în casa a douăsprezecea. Îți aduce nevoia de a examina tendințele de auto-sabotaj și obiceiurile negative. Poate că ai trecut prin niște lucruri pe care nu le-ai putut controla. Acum, în timpul retrogradării, aplici ceea ce ai învățat în trecut.

Rac/Ascendent în Rac

Uranus este retrograd în casa a unsprezecea. Dacă te-ai concentrat pe îndeplinirea unor obiective, acum este momentul în care va trebui să faci un pas în spate. Întreabă-te care este scopul pentru care faci anumite lucruri. Ce te ghidează? Ce vrei să realizezi cu adevărat?

Leu/Ascendent în Leu

Uranus este retrograd în casa a zecea. Pentru ce ești cunoscut? După ce pleci de la birou, ce crezi că spun oamenii despre tine?

Citește în continuare pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel