Te-ai trezit vreodată scriind ceva în ultimul moment, împrumutând un pix și câteva idei? Nu-ți face griji, te vom ajuta cu 50 de fraze pe care să le dedici tinerilor căsătoriți.
Să te găsești în fața unei hârtii albe și să nu știi ce să scrii este un mare clasic: ce fraze de nuntă să folosești? Dacă aveți nevoie de puțină inspirație, vă lăsăm cu 50 de fraze de felicitare de nuntă pe care să le folosiți pentru un cuplu de prieteni, rude, colegi sau simple cunoștințe.
Dacă ați ales să vă concentrați pe urări de nuntă simple, dar eficiente, puteți trece prin aceste 10 propuneri, scrise de Matrimonio. În acest caz, alegeți un bilet clasic și neutru, fără prea multe inserții colorate și strălucitoare. Amintiți-vă că aceste propuneri sunt perfecte dacă nu aveți o legătură deosebit de confidențială cu cuplul:
1. Complicitatea, dragostea și dialogul sunt cele trei pietre de temelie ale relației tale. Cele mai bune gânduri.
2. Fie ca bucuria care strălucește astăzi în ochii tăi să te însoțească pe tot parcursul vieții.
3. Un da care marchează primul pas al unei lungi călătorii de trăit. Fiți mereu atât de îndrăgostiți și de complici, susținându-vă unul pe celălalt atunci când dificultățile vieții se prezintă și par să vă facă să șovăite. Dragostea ta va fi întotdeauna mai puternică decât orice.
4. Dumnezeu ți-a dat o iubire specială de care să ai grijă, să o împărtășești și să o protejezi pentru că știa că o plasează în inimi sigure capabile să aibă grijă de ea.
5. Fie ca soarele să vă încălzească mereu inimile și Dumnezeu să vă lumineze mereu pe drumul vieții voastre împreună.
6. Cele mai bune urări pentru ca această zi să fie doar începutul unui viitor luminos, fericit și lung împreună.
7. Serenitatea, fericirea și multă complicitate sunt tovarășii tăi de viață. Cele mai bune gânduri.
8. Cele mai bune urări pentru o viață plină de fericire și iubire. Sunteți un cuplu frumos și astăzi ne-ați făcut parte din dragostea voastră minunată.
9. Domnul să vă binecuvânteze cu orice dar din cer. Sincere urări vouă celor care ați luptat pentru a atinge acest obiectiv.
10. Ce vom fi fără iubire? O urare sinceră ca o călătorie plină de realizări minunate să fie făcută mână în mână.
Citește și:
Până la demolările din anii ’80, în dreapta Dâmboviţei, la Podul Izvor, la câteva zeci de metri de Teatrul Bulandra, aşezat pe celălalt mal al râului, se afla, în aer liber, Piaţa lăutarilor, tolerată tacit. Zilnic, în capătul străzii Uranus, care îşi începea de acolo urcuşul, se adunau 15-20 de instrumentişti, uneori chiar mai mulţi – unii încălţaţi cu pantofi de culoare albă –, în căutare de angajament. Clientul venea împreună cu un iniţiat care îl prezenta unui staroste. Începea tocmeala pentru o nuntă, în Bucureşti sau în provincie, un botez sau o petrecere; se purtau apoi tratative cu privire la solist. Dacă înţelegerea nu se stabilea, de obicei din cauza tarifului sau a arvunei pretinse, era abordat un alt „impresar” şi negocierea se lua de la capăt...
Angajaţi sâmbăta şi duminica la nunţi, în timpul săptămânii lăutarii cântau în restaurante, unde erau plătiţi de clienţi. Situaţia unui Fărâmiţă Lambru, care cântase în anii ’50 la „Continental” cu Maria Tănase, era o excepţie. Lăutarii de taraf se împuţinaseră odată cu venirea regimului comunist, deşi existase un reviriment pentru ei, la sfârşitul anilor ’60, când se deschiseseră localurile semiparticulare ale mandatarilor. Apăruse atunci un taraf în restaurantul „La doi cocoşi”... Citește mai mult AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu