Urmăriți aici live BEACH, PLEASE! 2023, prima zi de festival / video

Captură video BEACH, PLEASE!
Captură video BEACH, PLEASE!

Urmăriți aici live BEACH, PLEASE! 2023, prima zi de festival.

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai la festivalurile "Beach, Please", "Sunwaves", "Grill Fest", organizate la Costineşti, Mamaia şi Constanţa.

Potrivit organizaţiilor patronale, pentru festivalul "Beach, Please", care se va desfăşura în staţiunea Costinesti în perioada 27 aprilie - 1 Mai, cu participarea a o sută de artişti, au fost achiziţionate aproximativ 50.000 de bilete.

"Patru zile şi 4 nopţi incendiare la Costineşti, cu un Lineup al celor mai celebri şi fresh artişti internaţionali, care abia aşteaptă să urce pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est! Peste 50.000 participanţi care au achiziţionat bilete!", se arată într-un comunicat de presă.

Peste 10.000 de turişti, printre care cetăţeni italieni, francezi, spanioli, germani şi americani, sunt aşteptaţi şi la festivalul de muzică electronică "Sunwaves Mamaia", ce va avea loc între 27 aprilie şi 3 mai, pe plaja Blue Beach.

Conform cumunicatului, pe plaja Blue Beach se construiesc patru scene ce vor găzdui aproape o sută de artişti internaţionali şi români care vor mixa fără oprire începând din 27 aprilie, ora 22,00, până în ziua de 3 mai.

Printre artiştii invitaţi sunt nume internaţionale precum Marco Carola, Loco Dice, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Luciano, iar România este reprezentată de DJs precum ARPIAR, Dan Andrei, Priku, Arapu, Mahony, Gescu, Cezar şi mulţi alţii.

De asemenea, pe plaja Enigma din staţiunea Mamaia se va desfăşura, în perioada 27 aprilie - 1 mai, "Festival du bonheur pour le gourmands".

La Constanţa, pe plaja Reyna, turiştii sunt aşteptaţi la "Grill Fest", eveniment ce va avea loc între 29 aprilie şi 1 mai.

Multe alte evenimente sunt anunţate şi în cluburi şi diverse restaurante de pe litoral. 

Urmăriți aici live BEACH, PLEASE! 2023: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel