Următoarea destinație a lui Tucker Carlson, după interviul cu Vladimir Putin

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Turul lui Tucker Carlson nu s-a încheiat.

După opt zile agitate în Moscova, pe care fostul prezentator de la Fox News a descris-o drept ”mult mai frumoasă decât orice oraș din țara mea”, el se va îndrepta curând către o altă parte a continentului: Serbia.

Acest lucru este confirmat de prim-ministrul sârb Ana Brnabić, care a împărțit scena cu Carlson la Summitul Mondial al Guvernelor din Dubai și a declarat că intenționează să viziteze țara ei la mijlocul anului.

”El știe multe despre Serbia și a spus că intenționează să vină în Serbia la mijlocul anului 2024 și că îl respectă extrem de mult președintele sârb Aleksandar Vučić. I-am spus că aștept cu nerăbdare să-l văd”, a spus Brnabić în această săptămână, conform POLITICO.

Prim-ministrul sârb a adăugat că l-a ”felicitat” pe Carlson pentru ”curajul său de a realiza un interviu cu adevărat fenomenal” cu președintele rus Vladimir Putin, sfidând ”cenzura”.

Interviul cu Vladimir Putin

Interacțiunea lui Carlson cu Putin, care a durat două ore și a avut loc în acest lună, a fost primul interviu acordat de președintele rus unui jurnalist occidental de la invazia în Ucraina din februarie 2022.

Comentatorul american a fost criticat pentru că nu l-a tras la răspundere pe Putin în privința problemelor precum atrocitățile Moscovei din Ucraina și reducerea la tăcere a opozanților liderului rus de către Kremlin.

Nu este prima dată când Carlson s-a apropiat de un lider european autoritar. În 2021 el a transmis emisiunea sa din Budapesta, intervievându-l pe premierul ungar Viktor Orbán și călătorind cu un elicopter militar pentru a inspecta un gard la graniță.

S-a întors în Budapesta în 2023, unde s-a întâlnit cu președintele sârb Vučić.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel