EXCLUSIV  Urmează două tranzite importante iar o zodie e avertizată să fie atentă săptămâna viitoare. Simulescu: Să nu crezi tu că le știi pe toate / video

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a prezentat horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie 2023.

„Avem o conjuncție între Soare și Marte, destul de activă în semnul Scorpionului, destul de strânsă și pentru unii poate să vină într-un mod pozitiv, însă pentru alții s-ar putea să fie un stimul mai neplăcut. Nu mulți reușesc să se împace cu energia scorpionică. Trebuie să ai răbdare, să ai dispoziție, să ai reziliență uimitoare. Pentru unii dintre noi, o asemenea conjuncție poate să împingă de la spate, poate să motiveze, poate să ofere un motiv.

Știți momentele acelea în care ni se spune că nu putem și noi zicem: „Lasă că vă arăt eu vouă!”. E o motivație superficială, din punctul meu de vedere, dar pentru unii funcționează.

Pentru că este această conjuncție cu Soarele, suntem în stare să dărâmăm munții doar pentru a le demonstra altora că putem. O conjuncție Soare-Marte este foarte pasională în oricare domeniu ar fi ea.

În săptămâna ce urmează avem două tranzite destul de importante și avem și niște aspecte blocante și frustrante. V-aș recomanda să vă drămuiți energia și resursele cu mare grijă.", a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Marte, guvernatorul tău, va schimba semnul și se va duce într-unul care ție îți priește. Nu zic că nu ți-a priit și cât a fost în casa a 7-a în Scorpion, dar nu te-ai simțit tu ca peștele în apă acolo.

Acum, când trece în casa a 12-a, face trigon cu semul și cu ascendentul tău și dintr-o dată simți că înflorești. Dintr-o dată îți găsești noi drumuri, noi orizonturi, noi căi. Nici nu contează că Marte va face careul cu Saturn în casa a 12-a.

Cert este că ești capabil să ieși din niște situații în care ai stat victimă până acum. Nu mai vrei să fii victimă, te scoți de acolo, ieși, te duci către alți oameni, evenimente, către alte țări. Călătorești și la propriu, și la figurat.

Aș fi atent la sănătate, aș fi atent la lipsa de încredere în sistemul medical. Să nu crezi tu că le știi pe toate, să nu crezi că dacă citești un articol știi mai bine decât medicul la care ai fost. Să nu încerci metode din acestea.

M-aș gândi serios, în continuare, la resurse și la bani. Ți-am atras atenția în ultimele săptămâni, dar consider că trebuie să faci asta și să nu te lași păgubaș. Stai departe, cel puțin săptămâna aceasta, de chestiuni juridice. Nu este momentul!

Aș putea spune că e o săptămâna bună pentru educație. Înveți să te concentrezi mai mult asupra unor proiecte.", a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel