Urșii lovesc din nou: Un bărbat a fost atacat în Rucăr

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wirestock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @wirestock

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Rucăr, Argeș, a fost atacat de un urs.

Un incident grav a avut loc astăzi în comuna Rucăr, județul Argeș, unde un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost atacat de un urs. Echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a fost solicitat să intervină de urgență, scrie Ziarul Argeșul.

Conform primelor informații, victima este conștientă, dar prezintă răni grave. Bărbatul a fost mușcat de urs la nivelul membrului inferior stâng, în zona gambei, și are de asemenea plăgi superficiale la nivelul coapsei. Echipajul SMURD a preluat victima și o transportă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Atacul s-a produs într-o zonă montană, cunoscută pentru prezența urșilor, ceea ce ridică din nou problema siguranței locuitorilor din aceste regiuni. Autoritățile locale au fost alertate și se fac verificări suplimentare pentru a monitoriza zona și a preveni alte incidente de acest fel.

Este crucial ca cetățenii să fie vigilenți și să evite pe cât posibil zonele unde s-ar putea afla urși. De asemenea, este recomandat ca aceștia să informeze imediat autoritățile în cazul observării unor urme sau a prezenței urșilor în apropierea zonelor locuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel