Ursoaică prinsă într-un gard de sârmă, în Alba. Aceasta era însoțită de doi pui

Fotografie cu rol ilustrativ. FOTO: Freepik @wirestock
Fotografie cu rol ilustrativ. FOTO: Freepik @wirestock

O ursoaică cu doi pui a rămas prinsă într-un gard de sârmă într-un sat din Munții Apuseni. În cursul săptămânii a mai fost văzută prin zonă, fiind emis mesaj RO-Alert.

O ursoaică a rămas blocată, vineri dimineaţa, într-un gard de sârmă din Valea Lupșii, un sat din Munții Apuseni, fiind necesară tranchilizarea sa pentru a putea fi eliberată, scrie Agerpres. Ursoaica, împreună cu cei doi pui, a fost semnalată și în cursul săptămânii în respectiva zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Alba au transmis că, în comuna Lupşa, sat Valea Lupşii, în zona ”Pe Selişte”, s-a reclamat faptul că ”pe uliţa din sat” se află o ursoaică cu doi pui.

”La apel s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montani Roşia Montană. Ursoaica este blocată într-un gard de sârmă şi, pentru eliberare, trebuie să fie tranchilizată”, au precizat cei de la IJJ Alba.

Prezenţa unei ursoaice cu pui în localitate a fost observată şi în cursul serii de miercuri, când a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă. De asemenea, un urs a fost observat în acelaşi sat şi la începutul săptămânii. 

Citește și: Ursul brun, protejat dar și vânat. Cea mai mare populație din Europa se află în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel