USR şi Forţa Dreptei au depus moţiune simplă contra lui Boloș

 Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă contra ministrului Finanţelor, a transmis liderul Ionuț Moșteanu, liderul deputaţilor USR.

'În conformitate cu articolul 112 din Constituţie şi articolul 189 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, vă anunţ că deputaţii USR şi deputaţii Forţa Dreptei depun moţiunea simplă intitulată 'Ministrul Boloş - inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece', a zis Ionuţ Moşteanu. 

'Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au depus moţiune simplă împotriva lui Marcel Boloş, ministrul PNL care, prin minciună şi pentru a acoperi găurile din buget generate de furtul PSD-PNL, ia de la românii suferinzi, de la părinţii cu copii bolnavi şi de la femeile care au sarcini cu probleme nu mai puţin de 500.000 de euro în fiecare zi lucrătoare. USR a făcut o prioritate din eliminarea taxei pe boală, dar coaliţia condusă de Ciolacu-Ciucă-Iohannis a refuzat sistematic desfiinţarea acestei aberante zeciuieli, pentru ca PSD şi PNL să aibă bani pentru pensii speciale şi privilegii', se precizează într-un comunicat.

'Adoptarea moţiunii USR şi Forţa Dreptei reprezintă un act de responsabilitate faţă de cetăţeni şi o măsură esenţială pentru restaurarea treptată a încrederii în stat. Marcel Boloş trebuie să plece, de urgenţă, din Guvernul României', se mai menţionează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel