UTA - Dinamo, rezultat final. Roș-albii au avut doi jucători eliminați

Sursa foto: Facebook Gabriel Torje
Sursa foto: Facebook Gabriel Torje

Dinamo Bucureşti a scor un punct dramatic la Arad, cu UTA, scor 0-0, duminică, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a avut doi jucători eliminaţi, Marco Ehmann (52) şi Alexandru Răuţă (78), dar a reuşit să plece neînvinsă de la Arad, profitând de jocul foarte slab al echipei gazdă.

UTA a avut două bare, prin brazilianul Roger (64) şi în minutele adiţionale, când francezul Balthazar Pierret a respins în bara propriei porţi (90+3).

Dinamo venea după şase înfrângeri consecutive şi după ce pierduse acasă cu 1-6 meciul cu Universitatea Craiova.

UTA are o victorie şi trei egaluri în ultimele patru etape.

Scorul a fost egal şi în tur, 2-2.

FC UTA Arad - FC Dinamo Bucureşti 0-0, Arena Francisc Neuman - Arad
Cartonaşe roşii: Marco Ehmann (Dinamo, 52), Alexandru Răuţă (Dinamo, 78).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Romică Bîrdeş (Piteşti); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF

Suporterii s-au bătut înainte de meci. Au devastat un restaurant. A intervenit Jandarmeria

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara transmite că a oprit escaladarea unui conflict între aproximativ 40 de suporteri UTA şi un grup de suporteri Dinamo care s-au întâlnit, duminică, în centrul oraşului Arad, înainte de meciul dintre cele două echipe. Aceștia s-au bătut cu bâte și au devastat un restaurant. 

"Vă confirm existenţa unui conflict spontan între suporterii echipei Dinamo şi UTA, care a avut loc în zona unui restaurant de pe bulevardul Revoluţiei. Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamovişti şi au avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente. Jandarmii aflaţi în apropiere au intervenit şi au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfăşurate cercetări pentru identificarea tuturor celor implicaţi în acest incident. Din primele informaţii, nu au fost răniţi şi nu a fost nevoie de suport specializat pentru îngrijiri medicale", a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel