V-au rămas ouă fierte de la Paști și nu știți cum să le folosiți? Un răspuns vine de la medicul nutriționist Mihaela Bilic.
„Salată orientală, un preparat cu efect prebiotic. V-ați ferit până acum de cartofi pe motiv că îngrașă? Nu neapărat, sau mai bine spus mai puțin decât orice alte produse făinoase (pâine, paste, orez, mămăligă, cereale). Cu doar 90cal/100g, cartoful este cea mai banală și accesibilă formă de amidon cu absorbție lentă, care ține bine de foame, fără risc pentru siluetă, cu condiția să nu fie cartofi prăjiți.
V-au rămas ouă fierte de la Paște și nu știți cum să le folosiți? Salata orientală în varianta de primăvară cu ceapă verde, ridichi, castraveți, măsline de mai multe feluri, mărar și pătrunjel, este o idee pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă. (...) Chiar dacă poate părea demodată, salata de cartofi poate fi o garnitură perfectă pentru orice tip de carne/pește, sau un fel de mâncare de sine stătător, sățios și hrănitor. Ca să nu mai spunem cât de apetisant arată, așa frumos colorată", a scris, luni, Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu