Vadim a cedat: A părăsit sediul PRM, gândindu-se la colegii săi de partid și la „vieţile căţeluşilor luaţi la şuturi”

Partidul România Mare a fost evacuat din sediul central pe care îl deţinea în Capitală. După ore întregi de scandal, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a decis să părăsească imobilul, motivând că vrea să evite violenţa împotriva colegilor săi de partid şi pentru a proteja "vieţile căţeluşilor luaţi la şuturi".

După ce a declarat pe parcursul zilei de marţi că nu are de gând nici mort să plece la sediul PRM din strada Emile Zola, Corneliu Vadim Tudor a cedat, şi aproape de miezul nopţii, a plecat acasă, informează Realitatea TV.

"Am zis că cel mai înţelept cedează. Deocamdată, pentru că mâine îi vom bombarda cu procese, cu acţiuni în instanţă. Deci, ca să protejez vieţile acestor oameni şi ale căţeluşilor pe care i-a luat la şuturi şi pe ei, am decis să mă duc la copiii mei acasă. Eu zic că plecăm demni, cu fruntea sus, acasă la familiile noastre, pentru a evita violenţa. Mie nu-mi place violenţa. Pun o masă în Cişmigiu şi un scaun şi vor veni 1000 de oameni în audienţă pe zi. Repet, nu e problema mea. Nu dau doi bani pe clădirea asta. Era o chestiune de principiu. Asta este şi am fi stat aici să mă ducă ei cu cătuşe, dar le-au lovit pe femei”, a declarat tribunul, adăugând către executoare: „Stăpânul tău Traian Băsescu va muri în puşcărie, ascultaţi bine ce vă spun eu, e o chestiune de câteva săptămâni sau luni. Eşti o femeie comisar, te-au trimis la furat, îţi baţi joc de poliţiştii ăştia, îi umileşti, faci pe stăpâna aici. Eşti un rahat în faţa mea".

"Sediul a fost ocupat abuziv de executorul judecătoresc. Domnul preşedinte nu se va mai întoarce mâine acolo, urmăm calea legală. O să facem plângere penală împotriva poliţiştilor care ne-au evacuat în mod ilegal, pentru tulburare de posesie. Ce putea să facă? Vroiaţi să ajungem la violenţă? Şi aşa am fost criticaţi de unii jurnalişti pentru modul în care ne-am purtat cu executorul. Mâine urmau să vină la Bucureşti zeci, poate sute de autocare cu simpatizanţi ai PRM, dar dl preşedinte a anulat această manifestare", a declarat liderul PRM Marius Marinescu pentru Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel