Val de amenzi după prăpădul făcut de suporteri la meciul FC Dinamo 1948 Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti / Video

Inquam Photos / Stefan Constantin
Inquam Photos / Stefan Constantin

Organizatorul meciului de fotbal de luni dintre FC Dinamo 1948 Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti şi societatea de pază de la meci au primit amenzi de 45.000, respectiv 13.000 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin.

'Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale cu amendă, în valoare totală de 45.000 de lei, iar societăţii specializate de pază i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale cu amendă, în valoare totală de 13.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin', transmite Biroul de presă al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB).

VIDEO

Youtube video image

Forţele de ordine au întocmit 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.550 de lei, suporterilor de la meciul dintre cele două echipe. Totodată, au fost aplicate 17 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an. 'În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare', arată sursa citată. 

Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.

Vezi și - Daniel Opriţa, război cu Florin Talpan: Mi-a zis să plec dacă nu câştigăm cu Dinamo. Să plece el, de ce să plec eu?

Daniel Opriţa, antrenorul lui CSA Steaua, spune că este în conflict cu Florin Talpan, juristul clubului. 

”Nu vreau să mai spun mai multe. Dacă nu rămân, nu rămân că vreau eu, nu că vrea domnul Talpan sau altcineva. Eu, când am venit aici, i-am găsit în liga a patra, erau de doi ani în liga a patra cu buget de Liga 2. Domnul Talpan a zis că rezolvă, dar n-a rezolvat, el a zis că vrea doar locul întâi.

M-a luat la telefon, mi-a zis să plec dacă nu câștigăm cu Dinamo. I-am spus să plece el, de ce să plec eu? Că avem toate condițiile? Să vină să vadă condițiile. Că avem un teren de antrenament și salariile la zi? Sunt altele, mai mărunte, pe care eu le știu.

Dacă termin pe locul doi, normal că nu iau bonusul, dar nu e problemă, că nu-l vreau, dar eu mi-am făcut treaba. Nu e problemă, dar nu plec că zice Talpan. Chiar dacă am fi câștigat, mă gândeam să plec. Vreau mai mult. Normal că și suporterii sunt dezamăgiți, dar ei vin la mine, jucătorii pleacă, dar rămân eu.

Dacă ar fi să rămân, e clar că vor fi schimbări de 90% în lot, nu mă ascund, știu și băieții”, a declarat Daniel Oprița. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel