Val de contestații în urma testelor de la TVR

tvr
tvr

TVR este din nou în impas. De data aceasta din cauza valului de contestații care au fost depuse în urma notelor obținute la evaluarea din decembrie.

Restructurarea din TVR, ar putea să întârzie până în martie, din cauza celor aproape 700 de contestații care au fost depuse în urma notelor care au fost obținute la  evaluărea din luna decembrie.Postul public de televiziune urmeasă să restructureze circa 900 de posturi, scrie paginademedia.ro.

Printre contestatari se numără Mihai Rădulescu, moderatorul emisiunii Prim Plan, Albertina Ionescu, realizatoare Stilul tău la matinalul TVR, dar și Leonard Miron, Sorin Burtea și Adrian Bucur.

 Mihai Rădulescu a obținut un punctaj de 88,7, Albertina Ionescu – 77, Leonard Miron - 63,1, iar Sorin Burtea - 84,7, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Adrian Bucur, cel care a criticat public felul în care a decurs concursul de selecție din TVR, a obținut 81,34 de puncte.

La procesul de selecţie au participat 2.562 de salariaţi, din cei 2.784 de angajaţi notificaţi, adică un procent de 92%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel